Bøger / skønlitteratur / roman

Ghostwriter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Politikommissær Lene Jensen og hendes mand, den eksklusive og grænseoverskridende specialkonsulent Michael Sander, forener deres indsats i forbindelse med en sag om det, der måske er foregået i Afrika i en nu afdød direktørs medicinalfirma. Der er store penge på spil, og nogen vil for enhver pris holde noget skjult.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 5. nov. 2018

For femte gang kan læsere af danske spændingsromaner følge specialkonsulent Michael Sander og politikommissær Lene Jensen i deres kompromisløse og grænseoverskridende jagt på forbrydere af værste slags.

Direktøren for et dansk medicinalfirma findes død. Det samme gør den ghostwriter, der skulle skrive om hemmelighederne i direktørens karriere. Politikommissær Lene Jensen efterforsker sagen, og hendes mand, den egenrådige privatpraktiserende specialkonsulent Michael Sander, hvis metoder sjældent tåler dagens lys, er hyret til anden side for at finde ghostwriterens forsvundne materiale. Lene og Michaels veje krydser hinanden, og helt uden om reglerne forener de deres indsats og finder en forbindelse til Afrika. Snart er Lene Jensen og Micahel Sander i livsfare, for de har sat sig op mod stærke kræfter, der ikke skyr nogen midler.

Forventningerne til Steffen Jacobsen bliver ikke helt indfriet denne gang. Han leverer en velskrevet og effektiv spændingsroman, men den holder ikke samme niveau som de første bind i serien. Der er fart over feltet, men mange belejlige sammentræf, og det at Jensen og Sander klarer sig igennem alt, svækker både troværdigheden og interessen for plottet.

Kan læses uafhængigt af de foregående bind i serien, hvor den første er Trofæ, og på linje med danske krimi- og spændingsforfattere som fx Jens Henrik Jensen, Michael Katz Krefeld og Jesper Stein.


litteratursiden.dk

d. 12. nov. 2018

af

af

Per Eilif Månson

d. 12. nov. 2018

Steffen Jacobsens femte krimi med det umage makkerpar er rasende spændende med en desværre ret sandsynlig handling og troværdige personer i et barskt miljø. Makkerparret er velkendt: Michael Sander, ...


Jyllands-posten

d. 9. dec. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 9. dec. 2018


Berlingske tidende

d. 22. dec. 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 22. dec. 2018


Politiken

d. 26. jan. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 26. jan. 2019


Weekendavisen

d. 9. nov. 2018

af

af

Christian Dorph

d. 9. nov. 2018


Børsen

d. 9. nov. 2018

af

af

Line Rasmussen

d. 9. nov. 2018