Bøger / faglitteratur / opskrifter

Gin cocktails : 50 drinks der sidder lige i skabet


Beskrivelse


Dry martini, Gimlet, Tom Collins, Gin Sour og 46 andre drinksopskrifter, hvori gin indgår. Alle drinks har en lille præsentation med historiske fakta om drinkens oprindelse o.l. I opskrifterne nævnes det bedst egnede type glas, pynt, ingredienser og vejledning i fremstilling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2020

af

af

Line Hoffgaard

d. 16. mar. 2020

50 opskrifter på drinks med gin, der sidder lige i skabet. Bogen appellerer bredt, men kan især anbefales til novicen udi at mixe drinks.

Dry martini, Gimlet, Tom Collins eller en måske en Gin Sour? Denne bog har 50 drinksopskrifter, hvori gin indgår. Alle drinks har en præsentation med historiske fakta om drinkens oprindelse o.l. I opskrifterne nævnes det bedst egnede type glas, pynt, ingredienser og vejledning. Der er fotos af de fleste drinks og størstedelen er lette at lave med få ingredienser. Der er også en basisopskrift på sukkersirup indledningsvis. Bogen er oversat fra engelsk (originaludgave 2019).

Gin er blevet utrolig populært de senere år, hvilket man ser på mængden af bogudgivelser og nye ginproducenter. Denne uhøjtidelige lille bog springer over alt det faktuelle og styrer direkte mod de våde varer = opskrifterne. Bogens format er lille, i hardback og med et overvejende feminint udtryk. Samlet set en indbydende lille sag, som giver lyst til at finde gin og shaker frem.

I GinGin - tonic & tilbehør - masser af nye opskrifter er der foruden drinkopskrifter også opskrifter på at fremstille basisgin, infuseret gin (gin med smagsgivere) og flere forskellige sirupper. I - tonic & tilbehør - masser af nye opskrifter handler det udelukkende om den elskede klassiker & Tonic med opskrifter opdelt efter ginproducenter og opskrift til at lave sin egen tonicI Gin er der foruden drinkopskrifter også opskrifter på at fremstille basisgin, infuseret gin (gin med smagsgivere) og flere forskellige sirupper. I handler det udelukkende om den elskede klassiker Gin & Tonic med opskrifter opdelt efter ginproducenter og opskrift til at lave sin egen tonic.