Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Girl online


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


16-årige engelske Penny er klodset, lider af panikanfald og har kun en bedste ven, naboen Elliot. Men da de rejser til New York, hvor hun møder guitaristen og sangeren Noah, forandres hendes liv for altid.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 23. juli 2015

Romantisk chick lit om den engelske 16-årige blogger, Penny, som forelsker sig i den unge sanger og guitarist, Noah. For alle unge kvinder fra 13 år og op efter.

Ingen ved, at engelske Penny er den populære blogger Girl Online. Hun skriver anonymt om alt det der er svært, fx i forhold til vennerne i skolen og de panikanfald, hun lider af ind imellem. Da hendes mor, som er bryllupsarrangør, skal afholde et bryllup i New York, tager Penny og hendes bedste ven og nabo, den homoseksuelle Elliot, med. I New York møder hun Noah og hendes liv forandres for altid.

Romantikken driver af siderne, men det holder hele vejen og man sidder med hjertet i halsen til sidste side. Sproget er letflydende og kapitlerne blandes ubesværet med Girl Onlines blogindlæg og tekstbokse med sms'er. Det er den engelske skønhedsblogger Zoellas debutroman og salget slog alle rekorder, da bogen udkom i England i 2014. Forsiden er indbydende og signalerer pigebog.

Flere bloggere har udgivet bøger for voksne og for de lidt ældre unge leges der også med blogs som genre i 40 ting du skal vide (om at leve). Dette er dog en helstøbt romantisk kærlighedsfortælling af en kaliber, som kun ellers ses på film.


Berlingske tidende

d. 29. aug. 2015

af

af

Kari Sønsthagen

d. 29. aug. 2015