Bøger / faglitteratur / øvelser

GPS til mænd, kvinder & kærlighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om hvordan mænd og kvinder kommunikerer forskelligt. Ingen af kønnene er tankelæsere. Det er derfor vigtigt at kommunikere tydeligt og direkte hvis man vil bevare kærligheden i forholdet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2012

af

af

Mette Fersum

d. 3. maj 2012

En bog til kvinder og mænd der gerne vil finde kærligheden.

Seneca har tidligere sammen med Joan Ørting skrevet Varm weekend, 2008. Hun er desuden medforfatter til 2 andre titler bl. a. Vild med Mary, 2011. Bogen handler om, at kvinder og mænd har forskellige måder at tale med hinanden på. GPS til mænd, kvinder og kærlighed skal minde os om at elske, ikke kun med hjertet, men også med hjernen. Bogen handler helt generelt om at finde tilbage til kærlighedslivet, og det er en rundtur rundt i alle de mange følelser der kan opstå mellem mænd og kvinder. Man kommer hele vejen rundt om forelskelsen, besættelsen, ægteskab, utroskab osv. Hun skriver, at vi skal lære at indstille en GPS (metafor) for så undgår vi en masse vildveje. Bogen er så absolut humoristisk, med mange beskrivelser af, at mænd og kvinder kommunikerer forskelligt, og at ingen af kønnene er tankelæsere. Hun opfordrer os til at "speak up", tal tydeligt og være direkte. Ikke mindst også huske på, at vi kun hører 7% ord, resten er tonefald, kropssprog og mimik, så at kommunikere med det in mente er vigtigt i parforholdet.

Bogen er i stil med Hvorfor mænd ikke hører efter, og kvinder ikke kan læse kort : forstå forskellene på mænd og kvinder, (5. udg), 2011.

Forfatteren hjælper læseren til at indstille GPS'en for at undgå vildveje. Hun skriver let og levende, og man kan blive klogere af at læse den. Henvender sig muligvis fortrinsvis til kvinder.


Jyllands-posten

d. 18. maj 2012

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 18. maj 2012Informationer og udgaver