Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Grydeklar : godnathistorier der får børn til at smile i søvne


Beskrivelse


Højtlæsningsbog med godnathistorier der nok skal få børn til at falde i søvn med et smil på læben.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2019

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 20. sep. 2019

Højtlæsningsbog med godnathistorier der nok skal få børn til at falde i søvn med et smil på læben. Fra 3 år og til de ikke længere gider flere godnathistorier.

Hvordan er det at være barn med verdens største numse? Hvordan er det at have verdens slemmeste barn? Hvordan mon det er at være den rigeste mand på kirkegården, fordi man har sparet på alt hele livet? Hvordan tror du det er at have besøg af statsministeren, der bare gerne vil have en fridag? At være forældre til verdens kedeligste dreng? Eller ved du, hvorfor man prutter? Dette og meget mere får vi svar på i "Grydeklar", der er en samling godnathistorier af kendte børnebogsforfattere.

Underholdende højtlæsningsbog med 11 historier fra nogle af Danmarks største forfattere. Hver historie bærer præg af de enkelte forfatteres humor og særheder. Det fungerer rigtig godt, og hver historie er sjov på sin egen måde. Der skal nok være nogle nye favorithistorier heriblandt. Undervejs er der illustrationer, der underbygger historierne.

Bidragsyderne har hver især skrevet meget for børn, bl.a Vitello ønsker et ønskeStenfjæsSallys far er sygt pinligBækager Boldklub - tæsk og tuba, Stenfjæs, Sallys far er sygt pinlig og Bækager Boldklub - tæsk og tubaBidragsyderne har hver især skrevet meget for børn, bl.a Vitello ønsker et ønske, , Sallys far er sygt pinlig og Bækager Boldklub - tæsk og tubaBidragsyderne har hver især skrevet meget for børn, bl.a Vitello ønsker et ønske, Stenfjæs, og Bækager Boldklub - tæsk og tubaBidragsyderne har hver især skrevet meget for børn, bl.a Vitello ønsker et ønske, Stenfjæs, Sallys far er sygt pinlig og .


litteratursiden.dk

d. 18. okt. 2019

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 18. okt. 2019

Denne samling af gale og geniale godnathistorier vil uden tvivl begejstre de mindste skolebørn, men det er nok mest forældrene, der falder i søvn med et nervøst smil på læberne. I denne bog møder man...