Bøger / faglitteratur

Guide til et skønt singleliv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Gode råd og sjove anekdoter om, hvordan man som singlekvinde håndterer chefer, nysgerrige familiemedlemmer, parforholdsmiddage, bryllupper osv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Sanne Caft

2008

Chick lit-bog, der retter sig mod singler af hunkøn. Forfatteren ønsker at give en vejledning i, hvordan man klarer sig som single i en verden fuld af par. Bogens layout kategoriserer den som en "tøsebog" og dens gule stregtegnede forside og pink ryg vil udstille den på hylden.

Forfatteren er en 30-årig single, der bor i London. Bogen retter sig direkte til læseren i et fortroligt sprog: "..du vil opleve..., ..du tror sikkert.." Kapitlerne fokuserer på arbejdsliv, hjemmet, vennerne og familien. Alt med den hensigt at klæde single-læseren på til at tro på sig selv, nyde sin singlestatus og overlegent håndtere irriterende chefer, forkrampede julefrokoster og det evige omkvæd om, at "du finder nok også snart den rigtige".

Denne bog ligner mange andre chick lit-titler på markedet med sit fokus på kvindeliv i storbyen, overlevelse som single og sko, sko, sko. Den vil blive læst på linje med livstils-kvindeblade som IN og Alt for damerne.

Overlevelsesguide for singler, der er træt af at blive betragtet som en særling af den gifte omgangskreds (og familien). Forfatterens budskab er, at man skal nyde singlelivet fuldt ud frem for at betragte det som et hæmmende mellemspil i livet. Forside og layout i genretypisk stil. Til chick lit-læsere af hunkøn. Hurtigt læst, hurtigt videre. Gode observationer i humoristisk, direkte stil.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 11 (2008)

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

Årg. 154, nr. 11 (2008)