Bøger / faglitteratur / vejledninger

Guide til forældre


Beskrivelse


100 korte anvisninger på håndtering af hverdagsproblemer, sociale spilleregler og moralske spørgsmål i forhold til børn og børneopdragelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2010

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 6. sep. 2010

Folk der ikke orker at læse lange, grundige livsfilosofiske udredninger eller omstændelige selvhjælpsbøger kan have glæde af denne serie på 4 titler, der hver indeholder 100 korte anvisninger på håndtering af hverdagsproblemer, sociale spilleregler og moralske spørgsmål.

Den britiske forfatter har bred erfaring fra erhvervslivet og har skrevet en stribe bøger med lettilgængelige regler for færdsel indenfor forskellige områder i tilværelsen. De 4 af dem er nu oversat til dansk og hans Guide til livet kan læses som den korte, sammenfattende version af regler for personlig adfærd, social omgang, og god tone i parforholdet. Guide til kærligheden, Guide til jobbet og Guide til forældre går mere i detaljer indenfor de respektive områder. Alle 4 bøger er inddelt i afsnit og rummer hver 100 gode råd til hvordan man bedst håndterer hverdagens problemer. Bøgerne er lette at læse og fremstår i nydeligt, ensartet layout med hver sin omslagsfarve.

Disse 4 titler adskiller sig ikke indholdsmæssigt fra den store mængde bøger, vi har i gruppe 15.2. Men formen er anderledes overskuelig og nem at gå til.

Letlæste, overskuelige bøger med gode råd om social omgang, takt og tone samt selvudvikling i privatlivet, på jobbet, i forhold til børn og personlige mål. Hver bog rummer 100 afsnit og er layoutmæssigt pænt og ensartet udstyrede. De adskiller sig ikke væsentligt i indhold fra andre bøger i genren, men formen gør teksterne nemme og hurtige at læse, evt. i småbidder.Informationer og udgaver