Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Håndboldpigerne - træn din vilje!


Beskrivelse


Der er et vigtigt håndboldstævne, som pigerne på holdet skal spille. De er dog lidt i tvivl, om de kan vinde, og derfor prøver de en ny teknik, der hedder "træn din vilje". Mon den virker?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2015

af

af

Vibeke Axelsen

d. 8. maj 2015

Håndboldpigerne skal meget snart spille kamp, men de er desværre ved at give lidt op, ikke tro på sig selv og ikke gide. Så kommer flotte og søde Seppo og fortæller om, hvordan man træner sin vilje. For alle - men nok mest piger, der er vilde med at spille håndbold. 9-12 år. Lix 19.

Bogen er en "Vild Dingo". Den er en selvstændig fortsættelse af Håndboldpigerne - tro på dig selv. En af pigerne - Fryd - er fortæller. Gennem hendes "briller" får man indblik i, hvordan de otte piger på holdet har det med at spille håndbold, med sig selv, med drenge og meget mere. Holdets træner har i denne bog lidt svært ved at motivere de otte piger til den næste og vigtige kamp. Da de får øvelser til at træne deres vilje, viser det sig, at de klarer sig flot. Der er 11 kapitler. Langt de fleste sider har illustrationer. Forsiden viser en af vilje-træningsøvelserneHåndboldpigerne - tro på dig selv!.

Spiller man håndbold eller dyrker anden holdsport, får man en god historie, og man vil kunne nikke genkendende til det, der sker. Man får både en helt masse at vide om at spille håndbold og en masse at vide om, hvordan venindeforholdene er, og hvad hver enkelt af pigerne har af problemer og specielle kendetegn.

Håndboldpigerne - tro på dig selv handler om de samme piger. Serien "De jernhårde babies" handler også om håndbold, men den er noget ældreHåndboldpigerne - tro på dig selv!.