Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede klude fra A til Ø


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


27 mønstre på karklude, der kan anvendes sammen med syv forskellige kanter. Hver opskrift indeholder cirka-mål på det færdige resultat, forslag til garntype, hæklenål og garnforbrug. Både øvede og nybegyndere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Louise Urban Andersen

d. 19. apr. 2016

Smagfuldt illustreret bog om hæklede karklude i alverdens mønstre. Henvender sig til øvede såvel som nybegyndere.

Forordet fortæller kort om kludenes brugbarhed, både rent praktisk, men også som værtindegaver. Modellerne i bogen kan hækles af både øvede og nybegyndere. Hver opskrift indeholder ca-mål på det færdige resultat, forslag til garntype, hæklenål og garnforbrug. Opskrifterne er enkle at følge, selv for nybegyndere. Der er 27 forskellige mønstre, der kan anvendes sammen med 7 forskellige kanter. Blandt de mange mønstre findes reliefvæv, edderkop og muslinger - klassiske såvel som moderne. Afslutningsvis indeholder bogen forkortelser og angivelse af, hvordan de forskellige kanter hækles.

Visuelt yderst delikat bog, der kan anvendes af både øvede og nybegyndere. Opskrifterne er enkle og mulige at tilpasse efter ønskede mål. Bogen er rigt illustreret med de færdige klude i smagfulde pasteller.

Der findes ingen andre bøger på dansk udelukkende om hæklede klude. Der er udgivet en bog på norsk i 2013, der omhandler strikkede klude, som står på mange danske biblioteker: Kluter.Informationer og udgaver