Bøger / faglitteratur

Hattie på dansk : evidenstænkningen i et kritisk og konstruktivt perspektiv


Beskrivelse


Virker John Hatties teorier i den danske skoleverden og er der evidens for dem?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. jan. 2017

John Hatties forskning og teorier om synlig læring er en af de vægtigste parametre i den pædagogiske verden i disse år både på lærerværelserne og rent skolepolitisk. Men virker teorierne egentlig i den danske skoleverden og er der evidens for dem? Det stiller denne antologi skarpt på og diskuterer. En bog for lærere, lærerstuderende, skolepolitikere og andre med interesse i den danske skoleverden.

Antologien indeholder 5 kapitler, som diskuterer forskellige elementer ved Hatties teorier og brugen heraf i den danske skoleverden både pædagogisk og skolepolitisk.

Bogen er et både kritisk og konstruktivt indlæg i den pædagogiske debat. En bog som bør læses af alle med engagement i skoleverdenen.

Det vil være mere end oplagt at læse denne udgivelse i samspil med læsning af Hatties egne værker både i skoleverdenen og især på læreruddannelsen, hvor det kan danne udgangspunkt for mange spændende diskussioner og opgaver. Det kunne eksempelvis være titlerne Synlig læring og læringens anatomiSynlig læring - for lærere og Synlig læring - for lærereDet vil være mere end oplagt at læse denne udgivelse i samspil med læsning af Hatties egne værker både i skoleverdenen og især på læreruddannelsen, hvor det kan danne udgangspunkt for mange spændende diskussioner og opgaver. Det kunne eksempelvis være titlerne Synlig læring og læringens anatomi og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 20. jan. 2017

af

af

Thorkild Thejsen

d. 20. jan. 2017


Jyllands-posten

d. 22. feb. 2017

af

af

Mikael Busch

d. 22. feb. 2017


Information

d. 29. apr. 2017

af

af

Philip Larsen

d. 29. apr. 2017


Dansk pædagogisk tidsskrift

2018, nr. 1

af

af

Mads Rangvid (f. 1974)

2018, nr. 1