Bøger / faglitteratur

Healing med engle


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om forskellige typer af engle, om menneskers oplevelser med dem og om at opnå kontakt med engle, og derved styrke og heale parforhold, krop, karriere og familie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

2007

Interessen for det spirituelle fortsætter ufortrødent, og denne letlæste bog om engles nærvær, hjælpelyst og healende kræfter henvender sig til folk, der i forvejen beskæftiger sig med alternative måder at håndtere hverdagens og sindets problemer, men kan med sin ligefremme tone også tiltale begyndere.

Den amerikanske forfatter har skrevet 22 bøger, hvoraf kun en serie orakelkort m. vejledning er udsendt i DK. Hun fortæller om sine mange erfaringer som claivoyant medium og terapeut, og giver mange eksempler på hvordan mennesker har fået hjælp fra engle ved blot at bede om det. Man kan bede om hjælp til alskens hverdagsproblemer såsom at finde ting, man har forlagt. Også større eksistentielle problemer, som evt. kan have sin årsag i tidligere inkarnationer, kan løses ved englenes mellemkomst. Bogen foreslår en række bønner til forskellige formål og slutter med en leksikal del, hvor man kan søge fortolkninger på gentagne drømme eller sammentræf, hvor der optræder bestemte tal. Der er desuden bønner til healing af kæledyr vha. dyreengle - også planter har sine egne skytsengle. Godt omslag.

Bogen minder en hel del om Sonia Choquette: Spørg dine guider (2007/27), men har bl.a. tal-fortolkningerne med, som adskiller sig fra denne. Der holdes kurser i D. Virtues englearbejde her i landet.

Letlæst, indbydende og uhøjtidelig bog om hvordan man ved bøn kan bede Gud og engle om hjælp til at klare store og små problemer. Bogen har appel til både øvede og begyndere udi det spirituelle.