Bøger / faglitteratur

Historien om Honda Shadow


Beskrivelse


Tekniske beskrivelser af samtlige årgange af den populære motorcykel-serie Honda Shadow fra 1983 til 2000 med særlig vægt på de modeller, der fandtes i Danmark, Tyskland og USA.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2011

af

af

Henrik H Pedersen

d. 16. mar. 2011

Primært til motorcykel-entusiaster og især til ejere af Hondas populære Shadow-serie.

Hondas populære Shadow-serie er blevet produceret siden 1983 og produceres stadig i dag hvor der er over 3000 indregistrerede modeller i Danmark. Bogen beskriver modeller fra hele verden, men lægger særlig vægt på Danmark, Tyskland og modermarkedet USA. Bogen kan bruges til opslag og verificering af fx type- og årgangsoplysninger foruden mange andre detaljer. Den er desuden brugbar for både almindelige ejere, værksteder og forhandlere. Bogen som skildrer de mere end 25 år med Honda Shadow er rigt illustreret med indbydende grafik og farvefotos og veksler ligeligt mellem tekst og illustrationer.

Den første bog på dansk om Honda Shadow-serien. Desuden går der forholdsvis lang tid mellem danske bogudgivelser om motorcykler.

Indbydende og velskrevet bog som forudsætter teknisk viden og kendskab om motorcykler og Honda Shadow. Vil appellere til de mange motorcykelentusiaster og ikke kun ejere af Honda.