Bøger / faglitteratur

Hold da helt fest : 317 gode råd om at holde den perfekte fest


Beskrivelse


Gode råd til planlægning og afvikling af festen for de mange gæster, såsom bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, studentergilde, firmafest mv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 13. feb. 2014

Det må næsten være alle tænkelige aspekter ved planlægning af den store fest, der er samlet i denne lille, beskedent udstyrede bog. Den består stort set af ren, tætskrevet tekst og kan suppleres af bøger med illustrerede anvisninger på indbydelses- og andre kort, bordpynt, sang- og taleskrivning, takt og tone mv. - hvis låneren også efterspørger inspiration til festens visuelle elementer.

Forfatteren har tidligere skrevet en række bøger om film og undervisning, samt manuskripter til film beregnet for undervisning. Her har han samlet alle sine anbefalinger til hvordan man arrangerer større fester, med en fornuftig opfordring til at man ikke gør det mere storslået end nødvendigt. De gode råd drejer sig om hele planlægningsprocessen og afviklingen af fester med mange gæster, såsom bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, studentergilde, firmafest mv. Bogen er skrevet i et forståeligt sprog med mange fornuftige synspunkter. Detaljeret indholdsfortegnelse og henvisninger til andre bøger samt nyttige hjemmesider.

I bl.a. Helle Brønnum Carlsens kogebog Stor fest - lille køkken fra 2002 er der et kapitel om festplanlægning, og lånere til bøgerne om bryllupsplanlægning vil måske umiddelbart finde emnet tilstrækkeligt dækket i disse.

Lille, beskeden vejledning i planlægning af store fester, Den beskriver nærmest alt, hvad en vellykket fest kræver af arrangøren. De fleste lånere vil nok supplere med visuelt inspirerende bøger med anvisninger på festens tilbehør, pynt og mad.