Bøger / faglitteratur

Hold da helt hus! : de bedste husmodertips til en renere og lettere hverdag


Beskrivelse


Husråd om, hvordan man fjerner pletter, pudser vinduer og i det hele taget holder huset rent. Derudover råd om madlavning, førstehjælp og personlig pleje.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2012

af

af

Rikke Bruun

d. 26. mar. 2012

Til alle husmødre og husfædre, der lige mangler det der gode råd om, hvordan man fjerner pletter, pudser vinduer og i det hele taget holder huset rent.

Bogens forfattere har med mottoet "Gør det rigtigt første gang" samlet rigtig mange gode råd om bedre og lettere husførelse. Bogen er inddelt efter hjemmets rum, men den kommer også rundt om emner som personlig pleje og førstehjælp i hjemmet. Hvert rum indledes med en kort intro samt gode råd til daglige og ugentlige gøremål. Bogen kommer rundt i alle hjørnerne, og rådene er enkelte og nemme at gå til. Forfatterne har samlet rådene fra opvæksten i Vestjylland og deres tid som ansatte i kongehuset som barnepiger og husholderske på Schackenborg Slot. De er begge faste husmodereksperter på "Go' morgen Danmark" på TV2.

Der er udgivet en del bøger med husholdningsråd til unge, der flytter hjemmefra fx Inge Norus' Når du flytter hjemmefra : Inge Norus giver en hånd med, 2008. En bog, der henvender sig mere til den erfarne husmor, kunne være Sanne Udsens Moderne husførelse : en guide til den nybagte husmor m/k, 2008.

En nyttig og alsidig håndbog med mange gode råd lige fra den simple fjernelse af blyantstreger på væggen (viskelæder) over fjernelse af urinpletter fra et trægulv til førstehjælp og personlig pleje.