Bøger / faglitteratur

Hundens signaler


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Guide i tolkning af hundes adfærd og signaler. Med afsnit om leg, verbal kommunikation, kropssprog, social adfærd, helbred, sanser og særlige evner knyttet til forskellige hunderacer.

Indhold

Hunden hjemme ; Hundesprog ; Den første tid ; Hundens verden ; Særlige evner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2015

af

af

Morten Brynildsen

d. 21. apr. 2015

Skal du lære at tolke din hunds adfærd og signaler, er her en rigt illustreret guide fuld af informative godbidder. Et oplagt valg til familien, der lige har fået hund.

Bogen viser eksempler på, hvordan man skal tolke sin hunds signaler. Den indeholder små, informative tekster om praktisk talt alle aspekter af hundens adfærd. Den er tætpakket med billeder af mange forskellige hunde(racer) i situationer, der illustrerer tekstens begreber, fx hundens kropssprog. Kapitlerne dækker leg, verbal kommunikation, social adfærd, kropssprog, helbred, føde, sanser og mange specialiseringer, fx jagt og hjælpetjeneste. Afslutningsvis er der et leksikon med hunderelaterede fagudtryk.

Bogen er let tilgængelig med et bredt og ikke for svært informationsniveau. Nok ikke en bog for garvede hundetrænere, men mere én, som småbørnsfamilien kan læse sammen. De korte tekster er ikke sværere, end at større børn kan læse med, mens de mindre børn kan følge med på billederne.

Der findes flere gode bøger, der ligner denne titel, fx Hundens kropssprogPå talefod med hundenHvad tænker min hund?HundesprogHundes og ulves adfærd, På talefod med hunden og Hvad tænker min hund?. Mere vægtige pendanter er Hundesprog og Hundes og ulves adfærd, der er deciderede voksenbøger med mere adfærdsbiologisk baggrund om hundeDer findes flere gode bøger, der ligner denne titel, fx Hundens kropssprog, og Hvad tænker min hund?. Mere vægtige pendanter er Hundesprog og Hundes og ulves adfærd, der er deciderede voksenbøger med mere adfærdsbiologisk baggrund om hundeDer findes flere gode bøger, der ligner denne titel, fx Hundens kropssprog, På talefod med hunden og . Mere vægtige pendanter er Hundesprog og Hundes og ulves adfærd, der er deciderede voksenbøger med mere adfærdsbiologisk baggrund om hundeDer findes flere gode bøger, der ligner denne titel, fx Hundens kropssprog, På talefod med hunden og Hvad tænker min hund?. Mere vægtige pendanter er og Hundes og ulves adfærd, der er deciderede voksenbøger med mere adfærdsbiologisk baggrund om hundeDer findes flere gode bøger, der ligner denne titel, fx Hundens kropssprog, På talefod med hunden og Hvad tænker min hund?. Mere vægtige pendanter er Hundesprog og , der er deciderede voksenbøger med mere adfærdsbiologisk baggrund om hunde.