Bøger / faglitteratur

Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?


Beskrivelse


Forfatteren fletter ulighedsforskningen sammen med sine egne oplevelser og erfaringer som tosproget mønsterbryder i den danske folkeskole og det danske samfund.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juli 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. juli 2017

I denne underholdende og samtidig tankevækkende bog fletter Agi Csonka ulighedsforskningen sammen med sine egne oplevelser og erfaringer som tosproget mønsterbryder i den danske folkeskole og det danske samfund. Bogen henvender sig til pædagogisk personale, men er samtidig også interessant læsning for alle med interesse i ulighed.

Agi Csonka er administrerende direktør for SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd og formand for Rådet for Børns Læring. I denne udgivelse giver hun sine bud på, hvordan vi kan øge ligheden i uddannelser med særligt fokus på grundskolen.

Det er en fantastisk underholdende bog, hvor læsningen glider let, samtidig med at den sætter mange tanker og overvejelser i gang hos læseren. Tankevækkende læsning med konkrete forslag til optimering af det pædagogiske arbejde med ulighed og etnicitet i grundskolen. En bog som bliver siddende i kroppen efter endt læsning.

Bogen kan læses sammen med titler som Hvordan kan vi bekæmpe social ulighed, igen?Det ved vi om børn, unge og etnicitet i skolen og pædagogisk personale kan med fordel også læse Det ved vi om børn, unge og etnicitet i skolenBogen kan læses sammen med titler som Hvordan kan vi bekæmpe social ulighed, igen? og pædagogisk personale kan med fordel også læse .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 7. nov. 2017

af

af

Jens Raahauge

d. 7. nov. 2017


Danske kommuner

Årg. 48, nr. 22 (2017)

af

af

Per B. Christensen

Årg. 48, nr. 22 (2017)