Bøger / faglitteratur

Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed : her får du den skinbarlige sandhed


Beskrivelse


Guide til at finde den rette partner, samt få et bedre parforhold og sexliv, gennem viden om kønsforskelle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2010

af

af

Birgit Sloth

d. 11. juni 2010

Populærvidenskabelig selvhjælpsbog til at finde den rette partner, samt få et bedre parforhold og sexliv, gennem viden om kønsforskelle. Målgruppen er både mænd og kvinder, men som bogen selv fremhæver, er det kvinder, der vil købe/låne bogen.

Det australske ægtepar har tidligere skrevet de internationale bestsellers: Hvorfor mænd ikke hører efter og kvinder ikke kan læse kort, Hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangler sko og Hvorfor mænd altid er i sidste øjeblik og kvinder altid har styr på det hele, der alle handler om kønsforskelle. Bøgerne er baseret på videnskabelige undersøgelser, og der er mange referencer. Forfatterne gør opmærksom på, at de beskæftiger sig med de grundlæggende principper, der gælder for hovedparten af menneskeheden. Det medfører naturligvis nogen generalisering. Bogens pointe er, at kemiske reaktioner i hjernen påvirker følelsen af kærlighed og lysten til sex på forskellig måde hos de to køn. Ved man hvordan, kan man forstå sin partner bedre og skabe et godt liv sammen. Bogen er underholdende med mange sjove citater, og det videnskabelige stof er forenklet, så alle kan være med.

En moderne udgave af Mars begærer Venus, Venus elsker Mars. Der er en del om emnet, fx Sandheden om mænd og kvinder, Par i hjerter og Joan Ørting giver også mange råd i Hvad vil du ha'?.

En underholdende bog der måske kan medvirke til, at parforhold overlever med både kærlighed og sex.