Bøger / faglitteratur / rejseførere

I love New York : en romantisk guide til den amerikanske metropol


Beskrivelse


Guide til romantiske og utraditionelle steder i New York. Med tips og ideer til hoteller, restauranter, caféer, dansesteder, museer, butikker osv.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2010

af

af

Erik Nicolaisen Høy

d. 19. apr. 2010

Bogen henvender sig turister som ønsker at opleve det lokale som noget specielt ved New York.

Karin Gråbæk er journalist, bl.a. for Alt for Damerne. Hun har skrevet bogen London my love!, 2008 som er i samme stil som nærværende. Bogen er en guide med flere hundrede steder i New York på Manhattan og i Brooklyn. De er delt i temaer: Kultur og åndehuller, caféer, indkøb, spisesteder, barer og overnatning. Det er steder som forfatteren har været og oplevet noget særligt ved. Hvert opslag har 2-4 forslag med kort omtale af det specielle ved stedet samt praktiske oplysninger som adresse, hjemmeside mm. Bogen egner sig også som inspiration til at opsøge andre steder end bogens. Sprogligt bestræber forfatteren sig på at ramme sprogtonen fra New York. Bogen er illustreret med mange farvefotoer i god kvalitet. Et register bagest gør det nemmere geografisk at bruge den som en egentlig guide.

Bogen minder om Anne Blume Futtrups Min by New York, 2009. Men hvad angår New York er mulighederne så utallige, at der næppe er overlapninger.

Inspirationsbog til at komme i gang med at opleve New York gennem små og ukendte lokale steder.


Berlingske tidende

d. 21. aug. 2010

af

af

Gitte Holtze, Judith Betak

d. 21. aug. 2010