Bøger / faglitteratur

Indre visdom : brug din intuition, logik og sunde fornuft til at træffe de bedste valg i dit liv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Flemming Faarup

2008

Der er en vis efterspørgsel på bøger med spirituelt indhold. Denne bog henvender sig til den, der vil lære at bruge sin intuition til at forstå, hvilke sandheder universet signalerer til hver enkelt.

Bogen er udformet som en lærebog i at udnytte den indre visdom, intuition, til at få et bedre liv i alle henseender, i både sundheds-, parforholdsmæssige og økonomiske henseender. Meget få dyr døde under tsunamien i 2004. De har fornemmet faren og bragt sig i sikkerhed før oversvømmelsen kom. Det bruger forfatteren som bevis på at intuition, fornemmelser er noget alle levende væsener har, men mennesker har glemt at bruge dem. Char Margolis er et verdenskendt medie, der kan overbringe budskaber fra døde til levende. Hun har optrådt i flere tv-shows med sin kunnen. Hun vil at læseren kan træffe de klogeste beslutninger ved hjælp af intuition, logik og sund fornuft.

Der findes en del anden litteratur, der handler om at finde frem til den indre visdom. Deepak Chopra er et af tidens store navne, og han citeres da også i denne bog. Der henvises i det hele taget til mange personer, der har udnyttet deres intuition. Der er dog ingen navneliste til opslag.

Jeg tror ikke på det metafysiske, og for mig fremstår bogen som en blanding af gode rationelle anvisninger med tilsvarende mere esoteriske. Nogle vil afvise bogen på grund af det overnaturlige, men andre vil kunne få glæde af bogens anvisninger på, hvordan man kan få det bedre.