Bøger / faglitteratur

Innovationens nye tidsalder : brugerdreven værdi gennem globale netværk


Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2008

af

af

Søren Brunbech

d. 23. okt. 2008

Målgruppen er virksomhedsledere og studerende ved handelshøjskoler m.v.

Den amerikanske professor Prahalad, der er en af verdens førende managementtænkere, fremhæver sammen med sin medforfatter, at masseproduktionens tidsalder er forbi og at brugerinvolvering er vejen frem, hvis virksomheden skal bevare sin innovative kraft. Websteder som MySpace og Facebook viser, at en generation af forbrugere er på vej, der forventer at blive behandlet som individuelle individer. Virksomhederne skal stille en platform til rådighed, som giver forbrugerne mulighed for at skabe deres egen oplevelse. Det kræver at virksomheden trækker på de bedste resurser fra hele verden. Forfatterne giver en lang række konkrete anvisninger på, hvordan en virksomhed trin for trin kan udvikle en sådan innovationskultur, der bygger på det individuelle kundehensyn og de globale resurser, og de belyser det med mange eksempler fra især asiatiske virksomheder.

Rækken af bøger om innovation og virksomhedsledelse er meget lang, men for sin nytænkning og sine konkrete forslag til, hvordan virksomhederne kan arbejde sig hen mod en ny strategi, må man tro at denne vil stå sig i konkurrencen.

En spændende og nytænkende bog, rettet især mod virksomhedsledere, hvor managementguruen C.K. Prahalad indvarsler en tid for virksomhederne på det globale marked, hvor de vil blive mødt af individuelle kundeønsker og skal imødekomme dem ved at opbygge et globalt netværk af resurser.


Ingeniøren

Årg. 34, nr. 44 (2008)

af

af

Bjørn Strømboe Petersen

Årg. 34, nr. 44 (2008)


Berlingske tidende

d. 3. dec. 2008

af

af

Leif Bergmann

d. 3. dec. 2008


Jyllands-posten

d. 29. okt. 2008

af

af

Henrik Ørholst

d. 29. okt. 2008


Børsen

d. 7. nov. 2008

af

af

Torben Riise

d. 7. nov. 2008