Bøger / faglitteratur / havekalendere

Isabellas havedagbog


Beskrivelse


Består af en uge for uge kalender med guide og tips m.m., der passer til årstiden samt nyttige havetemaer om havestil og havebrug.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. apr. 2009

af

af

Jette Landberg

d. 14. apr. 2009

For den forholdsvis uerfarne haveejer, der er til den frodige, romantiske havestil.

Bogen er en appetitvækker og igangsætter for den nybagte haveejer med en almindelig villahave. Den består af en uge for uge kalender, et sideopslag for hver uge med små korte tekster, citater, vers, facts, idéer, små opskrifter og vignetter, der passer på årstiden. På den modstående blanke side er det meningen, at man skal skrive sine iagttagelser og bruge det år for år. For hver af de fire havesæsoner er der desuden en aktivitetskalender udarbejdet af Gyldendals Rie Post. Bogen er redigeret og tilrettelagt af Charlotte Riparbelli, der er chefredaktør på magasinet Isabellas, som hun har udviklet og været med på siden 2001. Bogen er således ikke udgivet af Isabella Smith, der har solgt rettighederne til magasinet fra.

Kan bedst sammenlignes med magasinet Isabellas, der da også står for den, eller med stilen i Alt for damerne med lette små, hurtige indslag og den romantiske, feminine stil.

Let inspiration til aktiviteter i haven uge for uge. Skal man mere i dybden med enkelte emner, skal man gå til andre havebøger. Bogen udnyttes kun fuldt ud, hvis man bruger den til at skrive noter i hver uge, så man kan huske havens begivenheder år for år.


Berlingske tidende

d. 9. apr. 2009

af

af

Birgit Straarup

d. 9. apr. 2009