Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kærestebreve : skriv med hjertet


Beskrivelse


Vejledning i at udforme smukke og velskrevne kærestebreve, hvadenten de sendes pr. mail, på sms eller med postbud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2012

af

af

Stine Grabas

d. 26. nov. 2012

Bogen her er en guide til at skrive bedre kærestebreve. Den henvender sig til alle med hjertet det rette sted, som vil skabe glæde med en lille hilsen. Flot simpel forside med en pen og et rødt hjerte.

Vistesen er journalist og har bl.a. arbejdet for diverse damemagasiner. Hun er efteruddannet i kommunikation og personlig udvikling og coacher i følelser og holder foredrag om følelsesskrivning. Med bogen Kærestebreve deler hun ud af sin viden om at skrive følelsesmæssigt til forskellige situationer. Bogen er delt op i små kapitler, så man kan bruge den som et slags mini leksikon. Der er gode råd om, hvordan man skriver til en, man lige har mødt, om netdating, kærestebrevet på langfart, forsoningsbrevet eller blot til en du har kær. Layoutet er flot og overskueligt og sammenfatter de enkelte kapitler i 5 gode råd i et nemt og letlæst sprog. Indholdsmæssigt er der mange tomme sider, men det gør at bogen er overskuelig og lækker.

Det tætteste jeg kan finde om at skrive breve, er Trampes Skriv bedre breve, som dog lægger mere vægt på det grammatiske aspekt.

Mangler man inspiration til kærestebrevet, så er denne bog et godt udgangspunkt. Man kan fint slå ned enkelte steder og og lade sig inspirere, men man skal heller ikke forvente mere end det. Letlæst populær udgivelse med kærligt indhold.