Bøger / faglitteratur

Kærlighed gør ikke blind : en bog om at leve i parforhold


Beskrivelse


En parterapeut og en læge giver deres bud på et godt samliv og kommer bl.a. omkring livssyn, svigerfamilie, hemmeligheder, tilgivelse, seksualitet, ærlighed, pligter, sorg, samtale og skilsmisse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2009

af

af

Camilla Sejerøe

d. 12. feb. 2009

Kærlighed gør ikke blind er en lettilgængelig bog om parforhold. Bogen kan bruges af alle, der har brug for en yderligere forståelse af parforholdet og dets mange faldgruber. Forfatterne er kristne og henviser indimellem hertil, så det skal man være indstillet på.

Poul og Birgitte Nygaard er uddannet som hhv. læge og pædagog. Birgitte er desuden familieterapeut fra "The Kempler Institut". De har arbejdet med familieterapi i mange år. De skriver let og selvfølgeligt om noget, de ved rigtig meget om. De taler aldrig ned, men holder sproget enkelt. Der er mange eksempler, også fra parrets eget samvær.

Der kommer rigtig meget litteratur om dette emne, men ikke ret meget, der er skrevet på dansk og med udgangspunkt i danske forhold. Denne har så den kristne synsvinkel, der gør den mere snæver i sin målgruppe.

En udmærket bog, der sikkert kan bruges af mange (kristne) par med grus i parforholdet. Parrets hjemmeside: http://www.sitecenter.dk/familielivet/kontaktoplysninger/.