Bøger / faglitteratur

Kærlighed & krig - at finde vej i ægteskabet


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Forfatternes egen fortælling om deres ægteskab og de kriser de har været igennem ud fra et kristent livssyn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 14. feb. 2011

Bogen henvender sig til dem, der har knas i ægteskabet og gerne vil finde en ny fælles vej. Forfatterne har et kristent livssyn, og det er gennemgående i bogen, at tro fylder meget, og for dem er det et vigtigt element, for at forsone sig med hinanden.

Stasi og John Eldredge er fra Colorado, har tidligere skrevet Født vild - det maskuline hjerte, Bedårende - det feminine hjerte og Hjerte i livet. Dette er forfatternes egen fortælling om deres ægteskab, og de kriser de har været igennem. Ikke mindst hvordan det kan lade sig gøre at finde en ny vej sammen. Skiftevis fortæller de om deres forskellige oplevelser, og reflekterer samtidig (eller analyserer) over deres handlinger. Begge forfattere har et kristent livssyn, og der henvises mange steder til forskellige citater i Biblen. Udgangspunktet er vielsesritualet, hvor vi lover hinanden at elske og leve med hinanden i medgang og modgang. Det er ikke kun en bog om deres liv, det er også en bog med indsigt ind i psykologiens verden. En bog om at elske, længes, drømme, skændes, sex og nærhed, men også om skuffelse, ensomhed og svære følelser.

Der er jo mange bøger om samliv bl.a. Lev lykkeligt sammen : vejen til et skønt parforhold, der holder hele livet, 2009.

En bog om at finde vej tilbage i ægteskabet ud fra et kristent livssyn. For nogen vil den være en udmærket hjælp til at se ind i sig selv og forstå egne handlemønstre, og de fleste vil helt sikkert kunne genkende episoder i eget parforhold.Informationer og udgaver