Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kærlighed og sexlyst : stærkere erektion helt naturligt


Beskrivelse


Råd og vejledning til at afhjælpe erektil dysfunktion og manglende sexlyst hos mænd. Derudover gennemgang af hvilke fødevarer, herunder superfoods, der er gode og dårlige for potensen og forslag til retter man selv kan lave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2017

af

af

Frederik Nielsen

d. 26. sep. 2017

Råd og vejledning til at afhjælpe erektil dysfunktion og manglende sexlyst hos mænd. For mænd og deres partnere, der savner viden om emnet og for dem hvis arbejde eller studie berører mandlig potens og sexlyst.

Bogen gennemgår begreberne potens, libido og testosteronens betydning i kroppen. Der er en erotisk værktøjskasse med hjælp til et bedre sexliv og eksempler fra et par der har været klienter hos forfatteren. Bogen gennemgår hvilke fødevarer, herunder superfoods, der er gode og dårlige for potensen og giver forslag og inspiration til retter man selv kan lave. Forfatteren er praktiserende psykolog med interesse for hjernen og et bedre sexliv for både mænd og kvinder i alle aldre, og bruger erfaringer fra sin praksis - og fra nogle af de andre bøger han har skrevet - i bogen.

Bogen har nogle gode pointer og værktøjer, men er til tider også ustruktureret, lidt banal i eksemplerne og uklart skrevet. Nogle af afsnittene er på et niveau for fagfolk og andre for almindeligt interesserede læsere, så det er et lidt bredt spænd. Bogens fokus er hvilken påvirkning kost, motion, stress, humør, miljømæssige påvirkninger mm har på erektil dysfunktion og sexlyst og hvad man kan gøre for at forbedre sin situation.

Kærlighedens sprogVinke, vinke med min pikLyst - din guide til et suverænt sexliv har flere ligheder og er fra samme forfatter, og ellers kan titler som Vinke, vinke med min pik og Lyst - din guide til et suverænt sexliv nævnesKærlighedens sprog har flere ligheder og er fra samme forfatter, og ellers kan titler som og Lyst - din guide til et suverænt sexliv nævnesKærlighedens sprog har flere ligheder og er fra samme forfatter, og ellers kan titler som Vinke, vinke med min pik og nævnes.