Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kaptajn Underhyler i farver - kantinedamerne fra det ydre rum går amok : (og bagefter gør de lige så onde zombie-nørder fra spisefrikvarteret det samme) : en heltefortælling


Beskrivelse


I en blanding af billeder, tekst og tegneserie roder de uheldige og fjollede drenge, Jimmy og Otto, sig igen ud i vilde oplevelser. Denne gang vil rumvæsener forvandle skolens elever til zombier, men heldigvis får drengene hjælp af superhelten Kaptajn Underhyler alias skoleinspektøren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 15. okt. 2020

Sjov bog om drengene Jimmi og Otto, som laver tegneserier sammen og sammen med Kaptajn Underhyler må bekæmpe både rumvæsner og zombier. For børn fra 9 år, der kan lide sjove bøger med masser af billeder.

Genudgivelse af eventyrene med Kaptajn Underhylder tilsat kapitler med bonusinfo og historier om Hundemand. I første bind bliver vi introduceret for vore helte Jimmy og Otto, samt oprindelsen for Kaptajn Underhyler. I andet bind har skolens nørd Herman Hårdtåt opfundet en kopieringsmaskine til skolens opfinderkonkurrence, som viser sig at virke lidt for godt, og vi får en Hundemand-historie med 3-dobbelt vend-o-rama. I det tredje bind erstattes skolens kantinedamer med rumvæsner, og Jimmi og Otto får mulighed for at redde dagen sammen med Kaptajnen. I det 4. bind får drengene desværre drillet deres nye natur og teknik-lærer med hans navn, og det er ved at resultere i, at hele verden trues af den gale videnskabsmand. Bøgerne er nu helt i farver og i stift bind.

Det er et par rigtigt flotte og farvestrålende udgaver af de populære historier om Kaptajn Underhyler. De nye kapitler med bonusinfo om både serien og dens forfatter vil give fans af serien endnu en god grund til at læse den igen.

For dem, der kan lide sjove serier som HundemandWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbog og Wimpy Kid. [Bind] 1For dem, der kan lide sjove serier som Hundemand og Wimpy Kid. [Bind] 1.