Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Karl og Bent bygger en bil


Beskrivelse


I sæbekassebil ned ad bakken, det må lige være sagen, så Karl bygger en bil, og Bent omdanner sig til en sav, og senere til et hjul, og så bliver man noget øm i kroppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 26. maj 2015

4 sjove og lette bøger for børn mellem 6 og 8 år om drengen Karl og hans magiske hund Bent, der kan blive til lige det, den tænker på. En god evne at have, hvis man lige står og mangler en sav, en katapult eller en meget stor sten.

Karl og hans hund Bent er bedste venner. De kan altid finde på sjove, men farlige lege som at bygge en sæbekassebil, en båd, en luftballon eller en katapult. Der opstår tit problemer. Men heldigvis kan Bent lave sig om til lige det, den tænker på. Så det skal nok blive en god dag.

Bøgerne har lix 5-6, teksten er kort og tegningerne er sjove. Karl og Bent er mestre i altid at få noget sjovt, men farligt ud af alt. Og takket være Bents magiske evner skal det nok gå godt. Det er fire meget sjove bøger for både drenge og piger med god fantasi.

Kan man lide humoren i disse bøger, vil man også kunne lide humoren i mange af forfatterens andre bøger eller i bøger skrevet af Rune Fleischer.