Bøger / skønlitteratur / krimi

Keldby slagteren : et julemysterium : krimi


Beskrivelse


Eneboeren, Jan Lyngkvist, forsvinder fra sit hjem på Møn. Blod på gulvet og en besked på tyrkisk er hvad retsmedicineren Elif og politikommissæren David har at gå efter. Mange af øens beboere har noget at skjule, men det viser sig at sagen har rod i en gammel drengebande.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 22. okt. 2010

Henrik Nordbrandt er kendt for sine digte, men denne krimi fortjener bestemt at blive læst. Især mandlige læsere vil være godt underholdt.

Anerkendt forfatter, som her har mulighed for at nå ud til flere læsere end med hans tidligere digtsamlinger. Keldby slagteren foregår på Møn, hvor retsmedicineren Elif og politikommissæren David er kaldt ud for at undersøge et mord. Mens de undersøger sagen, viser det sig at flere mænd er forsvundet og at det hænger sammen med den drengebande, som de myrdede var medlem af som børn. Keldby slagteren er ret detaljeret i beskrivelsen af drengebandens forbrydelser. De afsnit er ikke for sarte sjæle, men ellers er dette en udmærket krimi til læsere der kan lide, når historien springer i tid.

Keldby slagteren hører til i den bedre ende af krimigenren på grund af et velskrevet plot.

En krimi til de lidt hårdhudede læsere. Den kan især anbefales til mandlige lånere, som vil have en velskrevet krimi med en god spændingskurve.


Jyllands-posten

d. 24. nov. 2010

af

af

Erik Svendsen

d. 24. nov. 2010


Politiken

d. 27. nov. 2010

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 27. nov. 2010


Berlingske tidende

d. 3. dec. 2010

af

af

Mette Strømfeldt

d. 3. dec. 2010


Kristeligt dagblad

d. 2. dec. 2010

af

af

Lars Handesten

d. 2. dec. 2010