Bøger / faglitteratur

Kend dine krystaller


Beskrivelse


Leksikon over 50 krystaller som hver præsenteres med stort farvefoto og information om udseende, healingsevner, chakra-placering, lykkestens-måned og vejleder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 8. aug. 2017

Fra bjergkrystal til obsidian. Leksikon over 50 krystaller og deres healende kræfter. Til interesserede i det alternative er her en overskuelig opslagsbog med kort introduktion til krystallernes verden.

Efter et personligt forord fra forfatteren, der har 30 års erfaring med krystalhealing, er der en kort introduktion til krystaller, fx skema med de syv chakraer, om planeternes indflydelse og lykkesten baseret på fødselsdato. Der er også to øvelser med krystalmeditation. De 50 krystaller præsenteres med stort farvefoto og information om udseende, healingsevner, chakra-placering, lykkestens-måned og vejleder. Sidst i bogen findes alfabetisk register.

Hvis man er helt ny til krystallernes verden, får man en god introduktion i denne bog, der også kan bruges som opslagsbog af ikke-novicer. Den er overskuelig sat op i et enkelt, men lækkert layout, ikke mindst pga. de flotte farveillustrationer, der ifølge forfatteren kan bruges til at opnå resonansforbindelse med stenen gennem billederne.

Den store bog om krystallerKrystalnøglenDen store bog om krystaller indeholder guide til 200 krystaller og ligner nærværende i format og indhold, dog med flere informationer om hver krystal. Krystalnøglen indeholder kort information om 600 sten uden illustrationer Den store bog om krystaller indeholder guide til 200 krystaller og ligner nærværende i format og indhold, dog med flere informationer om hver krystal. indeholder kort information om 600 sten uden illustrationer Den store bog om krystaller indeholder guide til 200 krystaller og ligner nærværende i format og indhold, dog med flere informationer om hver krystal. Krystalnøglen indeholder kort information om 600 sten uden illustrationer .Informationer og udgaver