Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kludekræmmerens nemme klude


Beskrivelse


37 strikkeopskrifter til begynderstrikkeren på køkkenklude, vaskeklude, rengøringsklude og gæstehåndklæder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juni 2018

af

af

Christine Christensen

d. 14. juni 2018

Ny inspiration til vaskeklude, gæstehåndklæder og andre strikkede klude. 36 strikkeopskrifter, der ikke kræver andre forudsætninger, end at man kan strikke ret og vrang. Til nybegyndere og letøvede strikkere.

Efter flere års strikkepause fandt bogens forfatter pindene frem igen som en kur mod stress. Det er der kommet 36 forskellige klude-opskrifter ud af. Bogen henvender sig til begynder-strikkere, der ønsker ny inspiration til køkken- vaske- og rengøringsklude og gæstehåndklæder. Alle klude er strikket i ret og vrang i 100% bomuld på pind nr. 3. De fleste opskrifter har en skriftlig vejledning, mens nogle stykker skal strikkes efter diagram. Bogen er illustreret med fotografier af det færdige produkt.

En lettilgængelig strikkebog, der især henvender sig til begyndere og let øvede, der mangler opskrifter på klude til mange formål. Layoutmæssigt er bogen dog ikke helt på højde med de mange meget indbydende strikkebøger, der udgives hver eneste måned.

Der findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede kludeStrikkede klude fra A til ØKludeSkønne klude, fra A til Ø og Klude. Skønne klude er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængeligDer findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede klude, og Klude. Skønne klude er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængeligDer findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede klude, Strikkede klude fra A til Ø og . Skønne klude er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængeligDer findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede klude, Strikkede klude fra A til Ø og Klude. er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængelig.