Bøger / faglitteratur / vejledninger

Knot knot paracord


Beskrivelse


Vejledninger til at knytte smykker, nøgleringe og bælter med paracord, men også til at omknytte andre ting. Med illustrationer af de anvendte knob og information om materialer og anskaffelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 29. jan. 2016

Færdig med loom bands og lyst til at prøve kræfter med mere udfordrende knytteteknikker? De amerikanske soldater har længe knyttet armbånd af faldskærmsliner. Nu har ideen bredt sig og de mange muligheder har gjort teknikken populær hos alle fra ca 12 år, der er vilde med at knytte.

"Knot knot Paracord" præsenterer over 50 knytteideer. Ideer som er delt i tre grupper; smykker og accessories som armbånd, fingerringe og hårbånd. Praktiske ideer som hundehalsbånd og indkøbsnet, og endelig en masse ideer til hjemmet fx forhæng, lednings-opgraderinger eller vægudsmykning. Hvert projekt er ledsaget af en trin for trin vejledning, med mange farvefotos og illustrationer. Bagerst et omfattende teknik- og materialekapitel.

Bogen fremtræder indbydende og lettilgængelig og de farvestrålende ideer henvender sig især til store børn og voksne.

Der er udkommet en del knyttebøger de sidste år. Til børn er denne knytteteknik direkte beskerevet i Knot-knot paracord kidsSmukke venskabsarmbåndVenskabsarmbåndMacramé men ellers er der gode ideer i Smukke venskabsarmbånd, og Venskabsarmbånd. Macramé har ligesom denne bog flere ideer til hjemmet og mindre fokus på smykkerDer er udkommet en del knyttebøger de sidste år. Til børn er denne knytteteknik direkte beskerevet i Knot-knot paracord kids men ellers er der gode ideer i , og Venskabsarmbånd. Macramé har ligesom denne bog flere ideer til hjemmet og mindre fokus på smykkerDer er udkommet en del knyttebøger de sidste år. Til børn er denne knytteteknik direkte beskerevet i Knot-knot paracord kids men ellers er der gode ideer i Smukke venskabsarmbånd, og . Macramé har ligesom denne bog flere ideer til hjemmet og mindre fokus på smykkerDer er udkommet en del knyttebøger de sidste år. Til børn er denne knytteteknik direkte beskerevet i Knot-knot paracord kids men ellers er der gode ideer i Smukke venskabsarmbånd, og Venskabsarmbånd. har ligesom denne bog flere ideer til hjemmet og mindre fokus på smykker.