Bøger / skønlitteratur / roman

Kobberrullens hemmelighed


Beskrivelse


De tidligere agenter Jon Bennett og Erin McCoy er på sporet af de gemte skatte fra jødernes første tempel og måske også Pagtens Ark. Det samme er nogle lyssky arabere, og hele sagen drejer sig om den endelige magt i Mellemøsten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Per Månson

2007

En roman for læsere af kristne thrillere.

Forfatteren har tidligere skrevet tre andre megasællerter, hvoraf den seneste The Ezekiel option handlingsmæssigt må ligge forud for hans første oversættelse til dansk. De meget smukke, rige, kristne og handlekraftige agenter Jon Bennett og Erin McCoy er gået en grufuld masse igennem, men starter i denne bog med at gifte sig. Hvedebrødsdagene bliver dog afbrudt, da en af deres venner bliver dræbt. Han er ikke alene: en for en myrdes en række arkæologer, der alle er på sporet af skattene fra Kong Salomons tempel. Parret vil hævne deres ven og forhindre arabere i at finde skatten først, da den er nøglen til magt i Mellemøsten. Rosenberg er en meget dygtig forfatter og spændingen er i top, så man er godt underholdt, hvis man ser stort på sandsynligheden.

Rosenberg henvender sig til læserne af LeHayes Ladt tilbage-serie, men skriver mere traditionelt uden guddommelig indgriben: her er det kun troen, der udvirker mirakler.

En velskrevet kristen thriller med entydige helte og skurke.