Bøger / faglitteratur / erindringer

Kontakt med ånderne : et mediums liv og evner


Beskrivelse


Amerikansk clairvoyant og medium, Allison DuBois (f. 1972), fortæller om sine evner og oplevelser med åndeverdenen samt om arbejdet som profilekspert for politiet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

2008

Det spiritistiske medium fra Arizona er kendt fra tv-serien Medium, der ikke nævnes på bogens omslag, men seerne vil nok genkende hendes navn. Den selvbiografiske bog henvender sig til fans af serien og andre, der vil læse om hendes clairvoyante bidrag til politiets arbejde og kontakter med afdøde mennesker.

Det er givetvis et kontroversielt job at arbejde som spiritistisk medium for politi og domstol, og det bemærkes, at ingen myndighed står frem og indrømmer samarbejdet med A.D. I bogen fortæller hun om hvordan hun har anvendt sine psykiske evner siden hun var 6 år og frem til nu, hvor hun angiveligt er en efterspurgt freelancer i rets- og politiarbejde. Hun giver gode råd til hvordan forældre kan støtte et clairvoyant barn, hun opstiller retningslinjer for synske teenagere, så de kan lære at forvalte evnen forsvarligt. Hun fortæller om arbejdet med klienter og kriminalsager og om at blive testet på sine evner. Det hele fortælles i en kvik, let og fortroligt småsnakkende skrivestil.

Bl.a. Betty Shine og James van Praagh har fortalt om deres liv som medium, men uden vægtningen af opklaring af forbrydelser. DuBois er ikke den bedste forfatter, men tv-serien vil måske tiltrække nye læsere til den spirituelle hylde.

Letlæst selvbiografi om livet som clairvoyant medium og kriminalistisk medarbejder, kendt fra tv-serien Medium, der er baseret på forfatterens liv. Hyggelig og lidt overfladisk, med gode råd til synske børn og unge og med mange eksempler fra kriminalsager.