Bøger / faglitteratur / øvelser

Kontakt til dig og dine indre ressourcer


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Selvhjælpsbog i tre trin om at være tro mod sig selv og få et bedre liv ved at finde ind til ens indre resurser og bruge dem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 12. sep. 2019

Selvhjælpsbog i tre trin om at være tro mod sig selv og få et bedre liv ved at finde ind til ens indre resurser og bruge dem. For voksne med interesse for selvudvikling.

Guide til at stå stærkere, som det menneske man er: Bogen indeholder først en introduktion til de tre trin og derefter følger de tre dele: "Tag ansvar", "Kontakt til dig og dine indre resurser" og "Den dybe kreative kontakt". Del to er klart den mest fyldige, der træner læseren til kontakt med ens indre kerne og håndtering af følelser og smerte samt med fokus på egenomsorg og selvkærlighed. Bogen ønsker at styrke evnen til at leve i større autenticitet via refleksioner, øvelser, meditationer, kærlighedssprog m.m. Den indeholder mange bokse, hvor læserens selv skal skrive samt illustrationer.

Meget letlæst bog, skrevet i et sprog så alle kan være med. De mange øvelser og refleksioner er bygget pædagogisk op. Bogen forudsætter, at man tror på, at mennesket har en sjæl/indre kerne, som det er muligt at arbejde sig ind til. Der er mange sider, hvor der opfordres til at skrive i bogen.

Kendskab til Kærlighedens 5 sprog10 bud på at lytte til kroppen vil supplere læsningen. 10 bud på at lytte til kroppen indeholder også mange øvelser til selvudvikling - også med udgangspunkt i kroppenKendskab til Kærlighedens 5 sprog vil supplere læsningen. indeholder også mange øvelser til selvudvikling - også med udgangspunkt i kroppen.