Bøger / faglitteratur

Kræft er ikke nogen sygdom! : det er en overlevelsesmekanisme


Beskrivelse


Ifølge forfatteren er kræft kroppens eget forsvar. At fjerne kræftknuder kirurgisk eller medicinsk fjerner ikke de bagvedliggende ubalancer og de egentlige årsager til kræften.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 5. feb. 2010

En kontroversiel bog til alle der ønsker viden om kræft.

Den tysk amerikanske læge Andreas Moritz er kendt for sine kontroversielle anskuelser. I Kræft er ikke nogen sygdom! er budskabet, at kræftceller findes i alle mennesker, men blot i meget lille og ikke målbar mængde. Kræft er således ikke en sygdommen, men det pågældende menneskes sygdom er årsag til at kræftcellerne muterer. Forfatteren fokuserer derfor på det enkelte menneskes ubalance som forårsager mutationen. Gennem rigtig kost og livsstil kan man helbrede ubalance i kroppen. Kræft er ikke nogen sygdom! er skrevet i et forståeligt sprog. Den indeholder et udførligt register samt noter med henvisninger.

Der findes en del bøger om konventionel kræftbehandling. Denne bog byder ind med en anden vinkel på behandlingen af kræft, hvilket kan være positivt for helhedsbilledet.

Kræft er ikke nogen sygdom! er en kontroversiel, men nødvendig bog til at belyse kræft ud fra andre vinkler end de konventionelle. Bogen er skrevet så de fleste vil kunne få noget ud af den - både forskeren og den kræftramte.


Sygeplejersken

Årg. 111, nr. 4 (2011)

af

af

Bodil Gyllembourg Lissau

Årg. 111, nr. 4 (2011)