Bøger / faglitteratur

Kunsten at give erotisk massage


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Begynd med begyndelsen ; Nogle basale strøg og teknikker ; En basal sensuel massage ; Glæden ved erotisk massage ; Naturlige terapier, massage og sex


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2008

af

af

Katja Larsen

d. 4. juni 2008

Bogen henvender sig til læsere der ønsker at udforske erotisk massage. Forklaringerne og illustrationerne gør øvelserne nemme at gå til. Emnet og de flotte illustrationer gør at bogen nok skal formidle sig selv.

Andrew Yorke er uddannet læge samt ægteskabs- og seksualterapeut. I Kunsten at give erotisk massage fortæller Yorke kort om berøringens betydning for mennesker, samt hvordan erotisk massage kan forbedre parforhold og endda erstatte sex ved singleliv. Der skelnes mellem fysisk helbredende massage som fx shiatsu, akupressur, refleksologi og aromaterapi, som beskrives i små afsnit, og den sensuelle og den erotiske massage som Yorke beskriver fyldigt hver for sig.

Yorke udgav i 1989 bogen Erotisk massage og det er teksten derfra som er genbrugt i Kunsten at give erotisk massage blot med nogle omformuleringer. Den største forskel er, at Erotisk massage har fotos i s/h, mens Kunsten at give erotisk massage har nye flotte, stilfulde farvefotos og billeddelen fylder desuden mere heri. Positivt, da læseren har brug for at se hvordan massagen udføres.

Erotisk massage trænger til en erstatning og det har den bestemt fået i den nye bog. Når man ser bort fra indledningen om at erotisk massage er en god erstatning for sex, som måske er lidt for amerikansk, så giver bogen en rigtig god tilgang til det at udføre erotisk massage. Emnet og de flotte fotos gør at bogen nok skal blive lånt ud!.