Bøger / faglitteratur

Kunsten at være f*cking ligeglad


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Gode råd til hvordan man vælger de rette problemer, skærer ind til benet, fokuserer på det vigtige og er temmelig ligeglad med resten - eller er fucking ligeglad - som en omvendt strategi til at leve det gode liv.

Indhold

Forsøg ikke ; Lykke er et problem ; Du er ikke noget særligt ; Værdien af lidelse ; Du vælger altid ; Du tager fejl i alt (men det gør jeg også) ; Fiasko er vejen frem ; Vigtigheden af at sige nej ; - og så dør du


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 12. okt. 2018

Lær at prioritere, hvad der er vigtigt for dig og øv dig så i at være ret ligeglad med alt andet. Et velment spark til dem der jæger lykken og alle andre, der gerne vil lære at være "fucking ligeglad" med det u-væsentlige her i livet.

Vi er alle præget af urealistiske positive forventninger: Vi vil være lykkeligere, være sundere, være den bedste o.s.v. Men hvis du virkelig vil finde roen og lykken, skal du turde skære ind til benet, fokusere på det vigtige og være temmelig ligeglad med resten. Det finder du inspiration til i denne bog, der er krydret med sjove og lærerige anekdoter. Bogen er udsprunget af en populær amerikansk blog.

Provokerende og inspirerende. Fin oversættelse af Michael Jepsen.

På dansk leverer Svend Brinkmann lidt á la det samme budskab i Stå fastGå glipSkru op for livetKunsten at leve godt og Gå glip. Om jagten på lykke generelt findes fx Skru op for livet og Kunsten at leve godtPå dansk leverer Svend Brinkmann lidt á la det samme budskab i Stå fast og . Om jagten på lykke generelt findes fx Skru op for livet og Kunsten at leve godtPå dansk leverer Svend Brinkmann lidt á la det samme budskab i Stå fast og Gå glip. Om jagten på lykke generelt findes fx og Kunsten at leve godtPå dansk leverer Svend Brinkmann lidt á la det samme budskab i Stå fast og Gå glip. Om jagten på lykke generelt findes fx Skru op for livet og .


Berlingske tidende

d. 13. nov. 2018

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 13. nov. 2018


Kristeligt dagblad

d. 9. feb. 2019

af

af

Michael Bach Henriksen

d. 9. feb. 2019