Bøger / faglitteratur

Kunsthåndværker hjem : 19 danske kunsthåndværkeres inspirerende rum


Beskrivelse


Præsentation af 19 danske håndværkeres hjem og værksteder, fra tekstildesignere, keramikere, glaskunstnere, papirkunstnere til guldsmede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 8. apr. 2016

Kom med indenfor i 19 danske håndværkeres hjem og bliv inspireret af deres indretning med materialer og farver. Se hvordan deres personlighed og faglighed afspejles i deres hjem og værksteder, og få selv nye ideer til indretningen af dit eget hjem undervejs.

En tekstforfatter, en stylist og en fotograf har sammen besøgt 19 danske kunsthåndværkere i deres hjem og værksteder. Sammen beskriver de her de helt unikke hjem, hvor kunstnernes virke kommer til udtryk. Vi møder tekstildesignere, keramikere, glaskunstnere, papirkunstnere og guldsmede, som introduceres med en sides tekst. I en lang række fotos og korte tekster beskrives hjemmet og værkstedet, mens man som læser inspireres til selv at indrette med nogle af de samme materialer, stil eller detaljer. De 19 kunsthåndværkere er meget forskellige og er også forskellige steder i deres karrierer, som fx den etablerede guldsmed Torben Hardenberg, der laver smykker for kongehuset eller de nye talenter som strikdesigneren Signe Emdal og papirkunstneren KasperKasper.

En smuk bog, som viser læseren ind i en verden af kunst, og som kan inspirere til brug af andre materialer, mønstre og farver i indretningen af hjemmet.

I Arkitekternes egne boligerRum til det gode liv, 2010 kommer læseren indenfor i en række arkitekters egne hjem, og i Thomas Dicksons Rum til det gode liv kan man få hjælp til at indrette hjemmetI Arkitekternes egne boliger, 2010 kommer læseren indenfor i en række arkitekters egne hjem, og i Thomas Dicksons kan man få hjælp til at indrette hjemmet.