Bøger / faglitteratur til børn

Lego Nexo knights - den store ridderbog


Beskrivelse


Velkommen til det futuristiske kongerige Knighton - her kan du læse om de kendte LEGO-sæt med de heltemodige riddere fra Nexo knights og deres mange fjender.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 23. aug. 2017

Velkommen til det futuristiske kongerige Knighton - her kan du læse om de kendte LEGO-sæt med de heltemodige riddere fra Nexo Knights og deres mange fjender. For dem der kan lide universet af spil, bøger og film omkring "Nexo Knights".

Bogen beskriver de mange LEGO-figurer og -sæt der er kommet til "Nexo Nights", herunder også de enkelte LEGO-sæts produktnumre, antal dele, udgivelsesår og antal minifigurer. Bogen er opbygget i hoveddele der beskriver henholdsvis "Ridderne fra Knighton", "Knightons fjender", samt "Knightons forsvar". Til sidst i bogen er der en oversigt over de figursæt der er brugt i bogen, en oversigt over figurerne, en ordliste over svære ord fra bogen, samt et indeks så man hurtigt kan slå sine yndlings-sæt op. Bogen indeholder desuden en minifigur af "Merlok 2.0" og et udfoldeligt kort over Kongeriget Knighton - begge dele er indsat i et ekstra "rum" i selve bogen.

Det er en utrolig flot bog der oprindeligt blev udgivet af Dorling Kindersley i 2016. Den er fyldt med flotte fotos af de forskellige LEGO-sæt og fans af universet vil være begejstrede.

Andre gode bøger i universet er Lego Nexo knights - Monstrox-bogenRidderkodekset - væbnerhåndbogen og Ridderkodekset - væbnerhåndbogenAndre gode bøger i universet er Lego Nexo knights - Monstrox-bogen og .Informationer og udgaver