Bøger / faglitteratur

Liget i pyjamas


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2015

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 15. juli 2015

23 danske kriminalsager fortalt i 2 bind. Henvender sig til en bred målgruppe med interesse for autentiske kriminalsager.

23 danske kriminalsager, heraf 2 uopklarede gennemgås udførligt. Hovedvægten er lagt på drabssager, men der er også sager om svindel, voldtægt og tyveri. Afslutningsvis er der i hvert bind en uopklaret sag. Sagerne gennemgås grundigt med en beskrivelse af selve forbrydelsen og det efterfølgende opklaringsarbejde og dom. Hver sag fylder 20-30 sider. Sagerne er beskrevet på grundlag af politirapporter, pressemateriale og årbogen Nordisk Kriminalreportage.

Bøger om autentiske kriminalsager har et forholdsvist stort publikum. Sagerne er sprogligt lettilgængelige og velskrevne og indgår på samme niveau som den store række bøger med tilsvarende indhold.

Der foreligger en lang række bøger om autentiske kriminalsager, og nærværende adskiller sig ikke i form og indhold væsentligt fra de øvrige. Af andre kan nævnes Danske kriminalsager gennem 100 år. Del 1OpklaretKriminelle Danmark. 1. bind : Sydsjælland & Lolland-Falster, Opklaret og Kriminelle Danmark. 1. bindDer foreligger en lang række bøger om autentiske kriminalsager, og nærværende adskiller sig ikke i form og indhold væsentligt fra de øvrige. Af andre kan nævnes Danske kriminalsager gennem 100 år. Del 1, og Kriminelle Danmark. 1. bindDer foreligger en lang række bøger om autentiske kriminalsager, og nærværende adskiller sig ikke i form og indhold væsentligt fra de øvrige. Af andre kan nævnes Danske kriminalsager gennem 100 år. Del 1, Opklaret og Kriminelle Danmark. 1. bind.