Bøger / faglitteratur / erindringer

Livvagt : mit hemmelige politiliv


Beskrivelse


Om Frank Martinsen (f. 1962) liv som politibetjent, som medlem af Politiets Aktionsstyrke og som ansat i Politiets Efterretningstjeneste, hvor han var livvagt for bl.a. statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2014

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 12. nov. 2014

Interesserede i hårdkogt politiarbejde og politiaktioner får her Frank Martinsens beretning om sit liv som politibetjent og livvagt for bl.a. Anders Fogh Rasmussen.

Frank Martinsen har været igennem voldsomme oplevelser i sin karriere, og bogen beskriver en lang række af de begivenheder, han har været en del af. Overvågning af rockermiljøet, aktiv i politiets aktionsstyrke AKS, flere år livvagt for Anders Fogh Rasmussen og sikkerhedschef i Saxo Bank. Journalist Søren Baastrup har skrevet Frank Martinsens beretning om hans hektiske machoagtige liv og de posttraumatiske stresslignende symptomer, der har været konsekvensen. En række farvefotos samlet i 2 blokke krydrer teksten.

En velfortalt og underholdende beretning om Frank Martinsens deltagelse i actionprægede politiaktioner, rollen som PET-livvagt for statsministeren og andre sikkerhedsopgaver. Bogen har fokus på og beretter om flere forskellige episoder, men runder af med nogle af de personlige konsekvenser, karrieren har haft for hovedpersonen.

Steen Baastrup har tidligere skrevet om rockermiljøet bl.a. i Exit Hells AngelsExpect no mercy og Expect no mercySteen Baastrup har tidligere skrevet om rockermiljøet bl.a. i Exit Hells Angels og .


Weekendavisen

d. 21. nov. 2014

af

af

Rasmus Dahlberg

d. 21. nov. 2014