Bøger / skønlitteratur / roman

Løbende tjener


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


For fire år siden blev efterforskningsleder Roland Triels kone myrdet og datteren voldsomt mishandlet. Sagen er uopklaret, men den hævngerrige Triel arbejder stadig på sagen. Midt under opklaringen af en makaber drabssag, modtager han livstegn fra sin kones morder, og et psykologisk spil begynder.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2014

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 24. juni 2014

Letlæst og spændende krimi med psykologiske træk og med bred appel til både kvinder og mænd. Bemærk at bogen indeholder flere makabre scener, som ikke er for sarte sjæle.

Jürgensen er en alsidig og produktiv forfatter med over 50 bøger på cv'et. Han skriver primært for de unge, spændende fra kærlighed til gys, men karakteriseret med en fintfølende forståelse for det menneskelige sind og ofte tilsat en masse humor. Hans nye bog er hans første krimi for voksne, og her trækker han særligt på sin erfaring indenfor horrorgenren. For fire år siden blev efterforskningsleder Roland Triels kone myrdet og datteren voldsomt mishandlet. Sagen er uopklaret, men den hævngerrige Triel arbejder stadig på sagen i det skjulte. Midt under opklaringen af en makaber drabssag, modtager han livstegn fra sin kones morder, og et psykologisk spil begynder. Jürgensen har begået en meget velskrevet og spændende bog, hvor han formår at opbygge en solid spændingskurve som holder læseren fanget helt til slut. Personerne er godt tegnet, og man føler med den sympatiske, men mærkede Triel. Den er let at læse, og er forsynet med korte kapitler og noget så sjældent som en stor skriftstørrelse. Det er meningen at der skal komme flere bind om Triel.

Giver mindelser om Adler-Olsen, Nesbø, og Nesser, men der er også træk til amerikanske forfattere som Connelly, Burke, og Thomas Harris.

Neglebidende og effektiv pageturner, som kvalitetsmæssigt placerer sig solidt i toppen af krimihierarkiet.


litteratursiden.dk

d. 10. sep. 2014

af

af

Beth Høst

d. 10. sep. 2014

Roland Triel er en ny interessant kriminalmand med en tragedie i fortiden og en meget skræmmende mordsag i nutiden. Læs den med alt lyset tændt! Der er mange efterforskere i kriminallitteraturen. De e...


Politiken

d. 28. sep. 2014

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. sep. 2014


Berlingske tidende

d. 11. aug. 2014

af

af

Merete Reinholdt

d. 11. aug. 2014