Bøger / faglitteratur til børn / rejseguides

Mads & Marco i Venedig


Beskrivelse


En rejseguide til Venedig med udvalgte seværdigheder, en gennemgående historie og opgaver for børn, samt tips og fakta til voksne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2020

af

af

Helle Laursen

d. 15. juli 2020

Tag med Mads og Marco til Venedig. Mads skal sammen med sin familie til Venedig for første gang. En guidebog til Venedig, men også historien om hvad Mads og hans familie oplever i en by fyldt med spændende historie og smukke seværdigheder. For børn på 5-9 år og deres forældre.

Mads får tøjløven Marco af sin onkel Giuseppe, som faktisk kommer fra Venedig. De er knap kommet afsted før Marco begynder at sende sms'er til Mads. Marco er en meget nysgerrig og hemmelighedsfuld løve. Han stiller under hele turen spørgsmål og opgaver til forskellige seværdigheder, de mange spændende historier og berømte personer der har boet i Venedig. Historien er suppleret med mange fakta, tips, tegninger og farvefoto. Ikke indbundet.

En rigtig god idé at kombinere rejseguidens fakta og med en sjov og underholdende fiktion. Selve historien er velskrevet med gode dialog. Seværdigheder og personer er fint forklaret og lækkert layoutet. Bogen gemmer på små opgaver og gåder der skal løses undervejs. Egnet til højtlæsning både før og under rejsen.

Går rejsen til Rom, har Mette Tingholm har også skrevet rejseguiden Astrid og Pampum i RomElla Bellas eventyr - BerlinElla Bellas eventyr - LondonElla Bellas eventyr - Barcelona og i rejsebogs serien med Ella Bella kan du komme med på Ella Bellas eventyr - Berlin, Ella Bellas eventyr - London og Ella Bellas eventyr - BarcelonaGår rejsen til Rom, har Mette Tingholm har også skrevet rejseguiden Astrid og Pampum i Rom og i rejsebogs serien med Ella Bella kan du komme med på , Ella Bellas eventyr - London og Ella Bellas eventyr - BarcelonaGår rejsen til Rom, har Mette Tingholm har også skrevet rejseguiden Astrid og Pampum i Rom og i rejsebogs serien med Ella Bella kan du komme med på Ella Bellas eventyr - Berlin, og Ella Bellas eventyr - BarcelonaGår rejsen til Rom, har Mette Tingholm har også skrevet rejseguiden Astrid og Pampum i Rom og i rejsebogs serien med Ella Bella kan du komme med på Ella Bellas eventyr - Berlin, Ella Bellas eventyr - London og .