Bøger / faglitteratur / biografier

Mænd - de bedste portrætter


Beskrivelse


Portrætter af 20 kendte danske mænd, der fortæller om deres liv, arbejde, håb og ambitioner.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2018

af

af

Hamide Kara

d. 5. sep. 2018

20 portrætter af mænd. Portrætterne har været bragt i Euroman, fra 1992 og frem. Til læsere med interesse for mennesket bag manden.

Om de 20 danske mænds liv, arbejde, håb og ambitioner. De følges ud fra den teori, at det ikke er i det sagte, men i handlingerne at mennesket viser sin sande natur. I kapitler som "Lars Løkke Rasmussen - Statsminister ved et tilfælde", "Lars H.U.G. - Der findes jet-lag, og så findes der Hug-lag", "Yahya Hassan - Lige for tiden får jeg ikke skrevet meget andet end liderlige sms'er til smukke piger" m.fl. kan man læse artikler som suppleres af et efterskrifter. Artiklerne er skrevet af forskellige journalister hvis fælles ambition er at se og opleve de interviewede fra flere vinkler. Om Yahya Hassan skriver Stéphanie Surrugue: "De finske journalister, der mødte Yahya Hassan, havde det ikke let. Fornemmede han en svaghed hos modparten, skruede han enten op for charmen, så de ikke anede, hvad der ramte dem, eller han svarede kryptisk eller i enstavelsesord. Når han prøvede teknikken af på mig, svarede jeg ved at kalde ham Fedtmule, fordi han er sådan lidt goofy.".

Euroman har samlet artikler som byder på spændende læsning med en skarp vinkel. Journalisterne portrætterer med deres egen personlige journalistiske tilgang.

Af andre portrætbøger findes: Quinder & mændMænds minde og Mænds mindeAf andre portrætbøger findes: Quinder & mænd og .


Berlingske tidende

d. 6. okt. 2018

af

af

Daniel Lingren

d. 6. okt. 2018


Weekendavisen

d. 14. sep. 2018

af

af

Marta Sørensen (f. 1986)

d. 14. sep. 2018