Bøger / faglitteratur / erindringer

Marley & mig


Beskrivelse


John Grogan (f. 1957) beretter om livet med hunden Marley på godt og ondt og om hvordan det er at stifte familie og gå fra ungdom til voksenalder med alle de forandringer og stigende ansvar, som dette medfører.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2009

af

af

Michael Olsen

d. 22. apr. 2009

Marley og mig henvender sig især til voksne hundeelskere i alle aldre. Forsiden er indbydende og bagsideteksten dækkende for indholdet.

Forfatteren John Grogan er gift med Jenny og de overvejer at få børn. Men for at øve sig beslutter de sig for at købe hunden Marley. Den viser sig at være kropumulig, men alligevel (og måske derfor) svær at lade være med at holde af. Værre bliver det, da parret får børn og nu i en travl hverdag skal håndtere jobs, to små børn og en efterhånden kæmpestor og temmelig kulret labrador retriever. Men selv om det er besværligt, så vil hverken John eller Jenny alligevel, når alt kommer til alt, undvære Marley, der er en vigtig, men uforudsigelig del af familien. Bogen er forlængst solgt til Hollywood og filmen går i danske biografer i disse dage. De kendte skuespillere Owen Wilson og Jennifer Aniston har hovedrollerne, og de er også at finde på bogens forside, som er taget fra filmplakaten. Min indre kyniker havde allerede gjort sig klar, da jeg begyndte læsningen af bogen, men han måtte overgive sig hurtigt. For bogen er udmærket skrevet, den er faktisk både sjov og sød, og det er svært ikke at komme til at holde lidt af katastrofehunden Marley, selvom man uden tvivl ikke selv kunne tænke sig sådan en hund i hjemmet.

Andre forfattere har også skrevet om deres liv med hunde, herhjemme for eksempel Lise Nørgaard i bogen En hund i huset.

Marley og mig er guf for hundeelskere. Bogen er sød og sjov og en god reklame for hunde.Informationer og udgaver