Bøger / faglitteratur

Mental træning : mere end 100 opgaver, der sætter de små grå i arbejde


Beskrivelse


Hold hjernen i form med 130 opgaver, der varierer i sværhedsgrad og form. Opgaverne kan løses af voksne og store børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2020

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 3. nov. 2020

Hold hjernen i form med 130 opgaver, der varierer i sværhedsgrad og form. Opgaverne kan løses af voksne og store børn.

I introduktionen til alle bøgerne opfordres til at gå væk fra opgaven, hvis den synes uløselig. Hvis man tager fat på en anden opgave, eller laver noget helt andet, vil man opdage, at man ser noget nyt, når man kigger på opgaven igen. Det fremhæves også, at hvis en opgave er let for én, vil den være svær for en anden. Med løsninger til alle opgaver bagerst i bogen.

Meget varierende opgaver med tal, bogstaver, former, gåder, sammenligninger og forskelle. Nogle er meget lette, og andre så svære, at ens hjerne næsten eksploderer i frustration, før man nederlagsagtigt bladrer om til løsningerne. Et herligt analogt alternativ til de mange app-spil, der beskæftiger sig med hovedbrud for at træne hjernen.

Minder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåderMensa - visuelle opgaverMensa - mysterierMensa - listige opgaver og Mensa - visuelle opgaver. Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og . Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og Mensa - visuelle opgaver. indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og Mensa - visuelle opgaver. Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør , som er i mindre format.Informationer og udgaver