Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min meget store papbog om dyr og fugle


Beskrivelse


Pegebog med farvefotos af fugle og andre dyr fra hele verden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 18. feb. 2019

Gå på opdagelse og hyg jer sammen med disse 3 store papbøger, hvor I kan tælle til 10, lære om 12 farver og se en masse forskellige dyr fra hele verden. For 1 1/2 -3 år.

I "Min meget store papbog om tal" kan man øve sig i at tælle til 10. Hvert tal vises med tilsvarende mængde af bamser. Sidst i bogen er en taltavle med tallene 1-10 og mængder vist med frugter. "Min meget store papbog om farver" viser 12 farver omgivet af 6 forskellige ting i samme farve. Sidst i bogen er en oversigt over alle bogens farver. Den sidste bog "Min meget store papbog om dyr og fugle" viser 56 vidt forskellige dyr lige fra lama til lærke. Hver side har 4 forskellige dyr angivet med navn. Dyrene er skåret ud og sat på en hvid eller farvet baggrund.

3 meget farverige og flotte papbøger med kraftige sider og et stort format, som vil fange opmærksomheden hos de mindste. Titlen "Min meget store papbog om dyr og fugle" kan man undre sig lidt over, da fugle vel også er en slags dyr? Denne bog har mange dyr med, som ikke er "kendte dyr" for målgruppen, så her kan man virkelig møde nogle nye input.

Der findes en del papbøger der indbyder til leg og læring for de mindste med tal, farver og dyr. Her kan fx nævnes Tæl med bondegårdsdyrFarverneFørste dyr samt Farverne og Første dyrDer findes en del papbøger der indbyder til leg og læring for de mindste med tal, farver og dyr. Her kan fx nævnes Tæl med bondegårdsdyr samt og Første dyrDer findes en del papbøger der indbyder til leg og læring for de mindste med tal, farver og dyr. Her kan fx nævnes Tæl med bondegårdsdyr samt Farverne og .Informationer og udgaver