Bøger / faglitteratur / erindringer

Min vej til clairvoyance : en vej til bevidstgørelse


Beskrivelse


Clairvoyant Marie Jørgensens (f. 1948) personlige beretning om sin forvandlingsproces og bevidsthedsrejse til fortiden med beskrivelse af mødet med sjælen og den åndelige verden og de forandringer mødet medfører.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 12. okt. 2009

Personlig beretning om forfatterens forvandlingsproces. Bogen er skrevet som inspiration til andre mennesker i spirituel udvikling og i særdeleshed til astrologisk interesserede, da forfatteren lægger mange astrologiske perspektiver på sin udviklingshistorie.

Så vidt jeg kan se, er denne bog Marie Jørgensens debut. Herudover kan jeg ikke sige meget, idet hun ikke gør noget nummer ud af at præsentere sig selv i bogen. Men i løbet af bogen viser hun, hvordan hun ved at møde sin fortid, kommer på sporet af, hvad der har haft indflydelse på hendes nuværende liv. På sin rejse ind i sig selv modtager hun beskeder fx om at skrive denne bog. Så bogen er et resultat af en indre rejse og forvandlingsproces, som handler om at genkende de maskuline og feminine sider og skabe en overensstemmelse. Selvom jeg er gået til bogen med et åbent sind, volder den mig visse vanskeligheder. Bogen har tilsyneladende skrevet sig selv, og sprogligt fungerer den også fint. Alligevel er det svært at fastholde tråden i den, og det hele forbliver desværre ret uvedkommende.

Spørg dine guider, 2006 er en noget mere letløbende tilgang til samme emne.

En noget indforstået beretning om en indre rejse og forvandlingsproces, som forfatteren har gennemgået. Bogen befinder sig i selvudviklingsgenren, hvilket både titel og omslag indikerer.