Bøger / faglitteratur

Mirakler i hverdagen for Mars og Venus : ni principper for kærlighed der varer ved, succes og et godt helbred i det 21. århundrede


Beskrivelse


Om hvordan man kan skabe "mirakler" for sig selv, d.v.s. at skabe varige forandringer og opnå succes, kærlighed der holder og et godt helbred ved hjælp af positiv tænkning og en åben bevidsthed om livets muligheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2001

af

af

Birgitte Bornæs

d. 3. maj 2001

Den amerikanske psykolog og forfatter til de efterspurgte Mars/Venus-bøger læner sig her muligvis op ad et håb om Pavlovske reflekser hos sine sædvanlige læsere, når de ser en bog om Mars/Venus. Emnet er her at optræne sin evne til at skabe mirakler ved at træne 9 naturlige energiteknikker for at finde ned til de mirakuløse evner, der findes i os alle. Mirakel skal forstås bogstaveligt - helbredende - samt også som evnen til at skabe succes, kærlighed og forandring. For så vidt vi er kommet godt igennem de 9 livsfaser fra fødslen, som hver er på 7 år med 3 behov på hvert trin (d.v.s. vi har fået opfyldt vores udviklingsbehov, ellers må vi reparere på dem først) kan vi indøve de 9 naturlige energiteknikker, som kan frigøre de mirakuløse kræfter og energier, så vi kan lære at bruge dem i hverdagen. Teknikkerne er af psykologisk, filosofisk, religiøs, meditativ, visualiserende og ernæringsmæssig (rensende) karakter. Ærlig talt - jeg synes vi er et nummer for langt ude i denne langtrukne, omstændeligelige og småreligiøse selvhjælpsbog.