Bøger / faglitteratur

Mit vidensskab : følelsesskabte årsager til sygdom - 22 års beretninger fra egen klinik


Beskrivelse


Healer Naeem Sundoo fortæller om følelsesskabte årsager til sygdom på baggrund af erfaringer fra sessioner i sin klinik. Henvender sig til interesserede i healing og selvhelbredelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2022

af

af

Hamide Kara

d. 2. dec. 2022

Healer Naeem Sundoo fortæller om følelsesskabte årsager til sygdom på baggrund af erfaringer fra sessioner i sin klinik. Henvender sig til interesserede i healing og selvhelbredelse.

Forfatter Naeem Sundoo skriver med det formål at højne bevidstheden om den intelligente krop. For Sundoo er kroppen et helligt tempel, som bør æres dagligt. Bogen indledes med et forord, hvor redaktøren fortæller om sit møde med Sundoo og om hvordan Sundoos healingsessioner ændrede hans liv. Med overskrifter som "Fra sind til symptomer og sygdom", "Tilgivelse har mange ansigter", "Grim lugt af gammel sorg", "Himalayasalt gav total udrensning" mv. skriver Sundoo om forskellige værktøjer, virkemidler og resultater, som han har benyttet sig af i over 22 år for at heale mennesker, der er skadet på krop eller sjæl. Om sig selv skriver Sundoo at det var i da han var i fængsel, at han fik ro og lærte at meditere. Efter løsladelsen læste han Martinus' kosmologi, som fik en altafgørende betydning for hans liv efterfølgende. Bekendtskab med healingens kraft fik Sundoo, da han opsøgte en healer ifm. hustruens graviditet.

Forfatter Naeem Sundoo skriver personligt om eget liv, og de positive erfaringer han har erhvervet indenfor alternativ helbredelse. Med nærværende sprogbrug indvier Sundoo læseren i, hvordan han som mesterhealer har hjulpet mennesker af med smerter og kroniske lidelser.

Af andre titler om healing findes: Find ind til sjælens lysFrihedens øjeblikHeal, Frihedens øjeblik og HealAf andre titler om healing findes: Find ind til sjælens lys, og HealAf andre titler om healing findes: Find ind til sjælens lys, Frihedens øjeblik og .